Barcelona Foradada: Geolocalitzant la Guerra Civil

| Refugios y bombardeos sobre Barcelona durante la Guerra Civil

Visita a l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona

Deja un comentario

Després d’un mes sense actualitzar el blog torno a publicar perquè no penseu que estic desaparegut, tot el contrari. De fet, porto una setmana treballant, una vegada passat el període estiuenc, amb l’anàlisi dels qüestionaris. Ja tinc els resultats classificats i ara estic redactant el corresponent apartat amb les conclusions. Moltes gràcies als que hi van omplir-ho i als que no, animar-los a que ho facin en futures participacions.

Per una altra banda, avui he visitat l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona, al carrer del Bisbe Caçador 4. De moment a estat una presa de contacte, de localització de les caixes a on són els arxius que hauré de consultar que no hi són pocs. Tinc apuntats els refugis dels quals hi han plànols topogràfics, ja que no es conserven tots, amb l’objectiu d’ubicar-los a la cartografia actual per tal de agafar una zona on hi hagi prou refugis. Un dels problemes amb els que hem trobaré és que molts tenen com a referència noms de carrers antics, d’abans de la guerra.

Per últim, per els que estigueu interessats en visitar l’arxiu sapigueu que el podeu fer, només heu de demanar cita prèvia indicant el motiu de la vostra visita i una vegada allà us deixaran tota la informació sobre el tema que desitgeu consultar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s